Newsflash
ACTUALITATE Știri

Terapii gratuite pentru copiii cu tulburări de limbaj

de Magdalena Tănăsescu - mai 7 2024
Terapii gratuite pentru copiii cu tulburări de limbaj

Copiii de peste 4 ani din sectorul 1 care se confruntă cu probleme legate de comunicare și limbaj pot beneficia de terapii gratuite oferite de Complexul Multifuncțional Caraiman.

Prin participarea la sesiuni de logopedie și de consiliere psihologică individuală, pot fi ameliorate/corectate tulburările de pronunție (copilul nu pronunță unul sau mai multe sunete), cel mai frecvent afectate fiind: R, L, S, Z, Ț, Ș, J, F, V, C și G. 

De asemenea, sunt vizate tulburările de ritm și fluență (bâlbâiala); tulburările de învățare (dislexie și disgrafie); afazia, dizartria (întâlnite în boli neurologice), tulburarea de voce etc.

„Serviciul nu necesită bilet de trimitere de la medicul de familie sau card de sănătate CNAS. Părinții care doresc să obțină mai multe informații pot accesa site-ul oficial: https://www.cmcaraiman.ro/logopedie-copii-si-adulti/”, se menționează într-un anunț al complexului. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe