Newsflash
ACTUALITATE LIFESTYLE Știri

Târgul „Produse din Balcani” are loc la USAMV, între 22 și 26 noiembrie

de Florentina Ionescu - nov. 15 2023
Târgul „Produse din Balcani” are loc la USAMV, între 22 și 26 noiembrie

La sfârșit de noiembrie, Târgul „Produse din Balcani” va avea loc în campusul universitar Agronomie-Herăstrău.

Evenimentul are loc între 22 și 26 noiembrie 2023 și va reuni peste 80 de producători de bunătăți agroalimentare tradiționale. Întrucât sărbătorile de iarnă se apropie, reprezentanții Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București vă invită să vizitați primul târg de Crăciun din inima capitalei: Târgul „Produse din Balcani”. 

Dacă veți veni la USAMV București în perioada 22-26 noiembrie veți descoperi deliciile și produsele tradiționale din țările balcanice, dar și o atmosferă de sărbătoare. Dacă nu știți încă ce cadouri să pregătiți celor dragi de Sfântul Nicolae, Târgul „Produse din Balcani” este locul perfect pentru inspirație. Cu peste 80 de producători din țările balcanice, veți avea ocazia să achiziționați produse agroalimentare tradiționale, certificate bio conform schemelor de calitate la nivel european, și obiecte artizanale cu adevărat speciale. Tot la târg veți avea parte și de momente artistice live, muzică tradițională, dansuri, teatru și multe alte surprize. 

Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări care marchează implementarea cu succes a Programului LEADER în Balcani. De aceea, simultan, la USAMV vor fi organizate și două conferințe, în numele dezvoltării rurale din spațiul românesc, balcanic și european. 

Participarea la Târgul „Produse din Balcani”, dar și la toate conferințele este gratuită atât pentru vizitatori, cât și pentru producători. 

Deschiderea oficială a târgului va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 15:00, în prezența oficialităților balcanice partenere. Târgul va fi deschis pentru vizitare de joi, 23 noiembrie, până duminică, 26 noiembrie, între orele 10:00-21:00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe