Newsflash
Știri

A fost demarată procedura de licitație pentru Spitalul Regional Cluj

de Florentina Ionescu - ian. 10 2020
A fost demarată procedura de licitație pentru Spitalul Regional Cluj

Ministerul Sănătății (MS) anunță că a mai făcut un pas important în ceea ce privește construcția Spitalului Regional Cluj.

Astfel, MS a lansat procedura de licitație restrânsă pentru achiziția serviciilor de proiectare aferente Spitalului Regional de Urgență Cluj. Această procedură are loc pe platformele electronice de specialitate ale României și ale UE, potrivit unui comunicat de presă.

pat spital nou

„Este al doilea spital regional, după cel din Iași pentru care am lansat oficial procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat, are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Pentru unitatea medicală din Cluj, numărul total de paturi este de 849. Cei interesați de licitație au ca termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020.


Notă autor:

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe