Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A fost demarată procedura de licitație pentru Spitalul Regional Cluj

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 10 ianuarie 2020, ora 11:20

Ministerul Sănătății (MS) anunță că a mai făcut un pas important în ceea ce privește construcția Spitalului Regional Cluj.

Astfel, MS a lansat procedura de licitație restrânsă pentru achiziția serviciilor de proiectare aferente Spitalului Regional de Urgență Cluj. Această procedură are loc pe platformele electronice de specialitate ale României și ale UE, potrivit unui comunicat de presă.

pat spital nou

„Este al doilea spital regional, după cel din Iași pentru care am lansat oficial procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat, are termen 1 an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății.

Pentru unitatea medicală din Cluj, numărul total de paturi este de 849. Cei interesați de licitație au ca termen de depunere a candidaturilor data de 17 februarie 2020.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.