Newsflash
Știri

Spitalul Municipal Hunedoara suspendă vizitele în secţiile de risc

de L. Budin - ian. 6 2023
Spitalul Municipal Hunedoara suspendă vizitele în secţiile de risc

Secțiile vizate, în contextul alertei epidemiologice cauzată de gripă, sunt cele de Boli infecţioase, Pneumologie, Oncologie, Terapie Intensivă Coronariană, Pediatrie, Nou-Născuţi, Cronici şi ATI.

Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a decis să suspende programul de vizite pentru secţiile de risc, începând cu 7 ianuarie. 

spital-municipal-hunedoara
Sursă foto: Facebook Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara

 

Secţiile în care programul de vizite va fi suspendat sunt cele de Boli infecţioase, Pneumologie, Oncologie, Terapie Intensivă Coronariană, Pediatrie, Nou-Născuţi, Cronici şi ATI, au informat reprezentanții unității medicale, citați de Agerpres.

La secţia ATI, medicul şef de secţie poate aproba accesul aparţinătorilor în cazurile critice ale bolnavilor, se precizează pe pagina oficială a spitalului.

Pentru restul secţiilor din spital va fi permis accesul unui singur vizitator la un pacient, timpul fiind limitat la maxim 15 minute, cu obligativitatea purtării echipamentului de protecţie, care va fi asigurat de către unitatea medicală.

Spitalul Municipal Hunedoara este unul dintre cele mai mari din judeţ, are 640 de paturi şi deserveşte circa 100.000 de locuitori din oraş şi din localităţile arondate.

Două persoane din București au murit din cauza gripei

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe