Newsflash
Știri

Spitalul Gomoiu și patru maternități participă la un târg pentru viitoare mămici

de Dorina Novac - feb. 24 2023
Spitalul Gomoiu și patru maternități participă la un târg pentru viitoare mămici

În perioada 2-5 martie, mai mulți medici și asistenți medicali îi așteaptă la un târg de primăvară pe actualii și viitorii părinți, precum și pe cei mici, cu informații și sfaturi competente.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) este și în acest an partener al Baby Boom Show – eveniment expozițional pentru părinți și copii între 0-7 ani.

Spitalul Gomoiu

Astfel, în perioada 2-5 martie, medici și asistenți de la toate cele patru maternități ale ASSMB îi așteaptă pe vizitatori la Complexul Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, unde este organizată ediția de primăvară.

La standul comun, viitorii părinți vor putea discuta cu specialiști de la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Panait Sîrbu” - Maternitatea Giulești, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia București, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino” și Spitalul Clinic Nicolae Malaxa”.

„În cele patru zile ale evenimentului, la stand vor fi prezenți medici, asistenți medicali și moașe, care vor răspunde la întrebări și vor prezenta celor interesați serviciile medicale și dotările disponibile în maternitățile pe care le reprezintă. De asemenea, la standul amenajat de ASSMB împreună cu cele patru maternități vor putea fi obținute informații utile și sfaturi competente pe teme legate de sarcină, naștere, alăptare sau îngrijirea bebelușului”, transmite ASSMB.

În premieră, la evenimentul dedicat părinților și copiilor va participa cu stand propriu și Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, personalul medical fiind pregăti să răspundă tuturor întrebărilor părinților privind sănătatea celor mici.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe