Newsflash
ACTUALITATE Știri

Spitalul „Dăruiește Viață” a preluat și tratează primii copii cu cancer

de L. Budin - apr. 16 2024
Spitalul „Dăruiește Viață” a preluat și tratează primii copii cu cancer

Noua unitate medicală a preluat copiii internați până acum în secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și ATI din clădirea veche a spitalului.

Spitalul construit la „Marie Curie” din inițiativa Asociației Dăruiește Viață, cu sprijinul a peste 350.000 de donatori și 8.000 de firme, a început să funcționeze.

Unitatea medicală a preluat copiii internați până acum în secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și ATI din clădirea veche a spitalului, se arată pe pagina de Facebook a asociației. 

Transferul a fost făcut de-a lungul mai multor zile, începând de miercuri, 10 aprilie, și până în dimineața zilei de 16 aprilie, pentru a le oferi copiilor toate condițiile de siguranță și confort. 

Mergem mai departe, cu ajutorul vostru, pentru a construi un adevărat #campusmedical. Rămâi alături de noi și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru a da o șansă în plus copiilor cu boli grave”, se arată în postarea semnată de inițiatoarele proiectului, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu.


Notă autor:

Credit foto: Facebook Dăruiește Viață/ Banu Ștefan și Bogdan Dincă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe