Newsflash
Știri

Spitalele din București, invitate să se alăture proiectului „Recuperare Oncologică”

de Dorina Novac - mar. 7 2023
Spitalele din București, invitate să se alăture proiectului „Recuperare Oncologică”

Primăria Municipiului București invită unitățile sanitare, pubice sau private, să se alăture proiectului „Recuperare Oncologică” derulat de Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

În cadrul acestui program unitățile medicale vor putea asigura pacienților oncologici servicii medicale și proceduri specifice, a precizat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

spitale Bucuresti

Termenul final de depunere a dosarelor în cadrul primei etape de afiliere este 9 martie 2023, iar informațiile necesare se află AICI.

Citește și: Proiecte care vizează sănătatea nou-născuţilor, aprobate în ședința CGMB

„În data de 15 martie, platforma proiectului «Recuperare oncologică» se va deschide publicului pe site-ul www.assmb.ro, iar pacienții care au indicație de la medic se pot înscrie pentru a beneficia de serviciile medicale oferite. Sprijinul financiar va fi decontat direct către unităţile sanitare publice şi/sau private afiliate în cadrul proiectului”, a scris, într-o postare pe Facebook, Nicuşor Dan.

Proiectul „Recuperare oncologică” prevede acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 5.850 lei/beneficiar/pachet de servicii, pentru 2.500 de persoane, în vederea decontării unui pachet de servicii medicale care cuprinde ședințe de kinetoterapie, drenaj limfatic, consiliere psihologică, precum și consiliere de nutriție oncologică.

Regulamentul pentru implementarea proiectului „Recuperare oncologică” este disponibil pe site-ul ASSMB și poate fi consultat de către toți cei interesați.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe