Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ser antirid românesc cu hialuron, medaliat cu aur

de Magdalena Tănăsescu - nov. 7 2023
Ser antirid românesc cu hialuron, medaliat cu aur

Serul antirid concentrat HYALURON 4D, fabricat de COSMETIC PLANT, a primit medalia de aur la concursul de calitate a produsului World Quality Selections, organizat de Monde Selection la Bruxelles.

Potrivit unui comunicat remis redacției, aceasta este singura distincție GOLD obținută în 2023 de un produs cosmetic din Europa. Produsul a primit și în 2020 premiul GOLD AWARD, la aceeași competiție. 

„Suntem onorați că serul antirid concentrant HYALURON 4D primește această dinstincție pentru a doua oară, cu atât mai mult cu cât este singura medalie de aur obținută anul acesta de un produs cosmetic din Europa. Suntem mândri să facem astfel cunoscute produsele noastre dincolo de granițele țării și să punem România și pe harta celor mai buni producători de cosmetice”, a declarat Susana Laszlo, director general al companiei. 

Monde Selection reunește peste 80 de experți de renume internațional, care jurizează în funcție de specializarea lor o categorie precisă de produse. Fiecare juriu este format din cel puțin 8 experți, sub conducerea unui președinte, toți având o experiență profesională vastă.

„Specialiștii examinează cu atenție compoziția produselor și confirmă dacă afirmațiile comerciale sunt adecvate și justificate de dovezi științifice. Spre deosebire de alte competiții, produsele nu sunt comparate cu altele din categoria lor, ci trec printr-o evaluare strictă care analizează calitatea lor individuală, în conformitate cu criterii precise și variate”, se mai spune în comunicat. 

Ingredientul inovator de bază al gamei, acidul hialuronic 4D, este superior celui clasic pentru că îmbină 4 tipuri de acid hialuronic cu mase moleculare diferite, o moleculă mai mică având un efect antirid mai eficient. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe