Newsflash
Cultură

Rămas bun, Veronica-Maria Florescu!

de Comitetul director AMPSR - dec. 2 2022
Rămas bun, Veronica-Maria Florescu!

Asociaţia Medicilor Scriitori și Publiciști Români (AMSPR) deplânge pierderea distinsei scriitoare și poete Veronica-Maria Florescu (1937-2022), a cărei bogată operă literară se păstrează în biblioteca asociaţiei.

Veronica Maria Florescu

Chirurg maxilo-facial de cea mai înaltă calitate, a fost fondatoarea mai multor unităţi medicale în zone defavorizate ale ţării. A demonstrat o energie și voinţă rareori întâlnite, patriotism, spirit de sacrificiu și devotament faţă de nobila profesie pe care a slujit-o. A fost, totodată, un înălţător exemplu pentru noile generaţii de medici. Proxima Adunare a AMSPR va fi dedicată evocării acestei emblematice figuri a medicinei românești.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe