Newsflash
Știri

Program de educație antreprenorială din industria îngrijirii orale

de Dorina Novac - feb. 20 2023
Program de educație antreprenorială din industria îngrijirii orale

Exit by Choice și Clinicile Dentare Dr. Leahu lansează „FREEDOM Project in Dentistry”, program de educație antreprenorială din industria îngrijirii orale.

Dan Berteanu, fondatorul Exit by Choice, împreună cu dr. Ionuț Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, lansează în România primul proiect de educație antreprenorială dedicat specialiștilor din domeniul sănătății și îngrijirii orale, FREEDOM Project in Dentistry.

Dan Berteanu
Dan Berteanu

„Această inițiativă, creată la nivel național, are scopul de a aduce plusvaloare clinicilor stomatologice românești cu scopul exitului, într-o industrie care este una dintre cele mai mari oportunități pe care le are România de a crea valoare adăugată economică și bunăstare individuală. Din acest motiv, ne-am unit forțele și am lansat un proiect unic, bazat pe o metodologie validată la nivel internațional și dovedită statistic, pentru a construi companii valoroase care pot prospera independent de deținătorii ei. Ne dorim să profesionalizăm și să dezvoltăm industria sănătății și îngrijirii orale, cu valoare adăugată mare, care produce bani pentru economie inclusiv prin turismul medical ce a luat amploare în ultimii câțiva ani”, a precizat Dan Berteanu.

Citește și: Medicalizarea Stomatologiei

La rândul său, dr. Ionuț Leahu vorbește despre motivația de a dezvolta un astfel de proiect și de a implementa programul FREEDOM Project în domeniul stomatologic din România.

Dr Ionut Leahu. jpg
Dr. Ionuț Leahu

„Domeniul serviciilor stomatologice are nevoie de putere și reprezentativitate, iar singura direcție este de a ne consolida și de a crește împreună, ca o comunitate. Este din ce în ce mai greu să fii și medic și antreprenor astăzi din cauza numeroaselor schimbări legislative și fiscale, iar toate acestea sunt limitări pentru dezvoltare. Industria noastră poate crește prin susținerea programelor de pregătire pentru medicii și antreprenorii din domeniu și apoi prin unirea punctelor forte individuale și prin colaborare. Susțin inițiativa Exit by Choice și sunt încrezător că putem contribui la crearea de valoare și la profesionalizarea pieței de stomatologie”, a declarat dr. Ionuț Leahu.

Validată statistic de 65.000 de antreprenori și businessuri la nivel internațional, metodologia The Value Builder System™, care stă la baza programului, lucrează pe două dimensiuni: atât pe cea a creșterii valorii de piață a businessului și pregătirii lui pentru un potențial exit, cât și pe cea care vizează pregătirea antreprenorului pentru exit.

Prima etapă din proiect este o evaluare inițială concepută să determine potențialul de vânzare al unui business și să ajute antreprenorii din domeniu să conștientizeze ce anume îi determină valoarea.

Ulterior, prin conținut educațional, instrumente de planificare strategică, software de planificare și monitorizare a progresului, dar și prin sesiuni de Q&A lunare, antreprenorii sunt ghidați să lucreze sistematic la cei 8 vectori de creștere a valorii unui business, vectori pe care orice investitor sau cumpărător îi apreciază și îi urmăresc.

În perioada 20-24 februarie, cu ocazia evenimentelor „Zilele Antreprenoriatului Stomatologic”, Dan Berteanu va susține pe platforma educațională Ulpia, dedicată medicilor stomatologi, un workshop tematic, cu sesiuni de Q&A incluse.

Acesta va prezenta, de asemenea, și o serie de interviuri cu antreprenori din industrie, care folosesc deja programul creat de Exit by Choice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe