Newsflash
Știri

Produs imunomodulator, realizat la Institutul Cantacuzino

de Dorina Novac - aug. 31 2020
Produs imunomodulator, realizat la Institutul Cantacuzino

Specialiștii Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” au realizat un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApN), este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăți biostimulatoare și antioxidante.

lot experimental cantacuzino

„Acesta conține o combinație dintre o pulbere de extract de orz verde și un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietăți de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții”, transmite MApN.

Sursa citată precizează că în următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului urmând să fie pus pe piață la sfârșitul acestui an – începutul anului următor.

„Acesta se va putea administra în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate, persoanelor cu imunitate scăzută”, informează Ministerul Apărării Naționale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe