Newsflash
ACTUALITATE Știri

Proceduri de fertilizare in vitro, oferite gratuit de Asociația SOS Infertilitatea

de Magdalena Tănăsescu - dec. 15 2023
Proceduri de fertilizare in vitro, oferite gratuit de Asociația SOS Infertilitatea

Cuplurile care doresc să se înscrie în proiectul „O șansă pentru viață” trebuie să completeze, în perioada 13 – 17 decembrie 2023, inclusiv, un formular pus la dispoziție de către Asociația SOS Infertilitatea.

Potrivit unei postări pe Facebook, cuplurile pot alege clinica la care doresc să se înscrie.

„Cuplurile cu probleme de fertilitate care au recomandare medicală de fertilizare in vitro pot aplica pentru a intra în extragerea pentru unul din cele 15 FIV-uri gratuite prin completarea unui formular de înscriere https://forms.gle/TL2EE61cSi1CWxih7. La solicitarea clinicilor partenere, vârsta femeilor eligibile este de cel mult 36 de ani. Concret, se pot înscrie pentru tragerea la sorți doar femeile născute după data de 1 ianuarie 1987, inclusiv”, se menționează în postare.

În cadrul proiectului, clinica oferă cuplului câștigător în mod gratuit: consultațiile medicale (maximum patru consultații cu ecografie; dacă este nevoie de mai multe consultații, acestea se plătesc de către pacient); toate procedurile medicale necesare pentru FIV / FIV-ICSI, în funcție de specificitățile cazului de infertilitate al cuplului; cultivarea embrionilor până la Z3 sau Z5, în funcție de evoluția cazului, și embriotransferul. De asemenea, se asigură eventuala crioprezervare a embrionilor supranumerari pe o durată de trei ani (începând cu data efectuării puncției) și eventualele embriotransferuri ale acestora în perioada de trei ani. După termenul de trei ani, cuplul trebuie să plătească eventuala crioprezervare a embrionilor și eventualele embriotransferuri.

Cuplul de pacienți are responsabilitatea de a își acoperi din resurse financiare proprii analizele medicale recomandate, precum și totalitatea medicamentelor necesare procedurii.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe