Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Pro Vitam își mărește echipa din Sf. Gheorghe

de - iun. 24 2022
Pro Vitam își mărește echipa din Sf. Gheorghe

Pro Vitam, Centru de cercetare, diagnostic și tratament, își mărește echipa din Sf. Gheorghe și angajează medic de laborator.

WhatsApp Image 2022-06-07 at 11.49.50 AM

🧪Angajăm MEDIC DE LABORATOR atât cu experiență, cât și proaspăt absolvenți de rezidențiat (cu certificat de membru CM valabil).

📧CV-urile și solicitările de colaborare pot fi trimise pe adresa: office@provitam.com

Pentru detalii și informații suplimentare puteți suna la ☎️0729 500 001.

Cu o experienţă de peste 20 de activitate medicală, Centrul Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe asigură pacienţilor consultaţii şi investigatii de specialitate, cabinete medicale cu peste 20 de specialităţi medicale realizate de o echipă de medici recunoscută cu experienţă şi expertiză, laborator de analize medicale, servicii de imagistică şi servicii complete de Medicina muncii.

Pro Vitam este cunoscut şi ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate.

Pro Vitam Sf. Gheorghe este parte din grupul de Centre Medicale și funcționează în mai multe orașe din țară, astfel:

  • Pro Vitam Sfântu Gheorghe, str. Muncitorilor nr. 16
  • Pro Vitam Târgu Secuiesc, str. Păcii nr. 11
  • Promedical Center, Cluj-Napoca, str. Cometei nr. 38A
  • Promedical Center, Cluj-Napoca, str. Caisului nr. 16

– unul dintre primele centre medicale deschise la Cluj, cu prezenţă pe piaţa medicală de 20 de ani.

📚O parte dintre rezultatele obținute de Laboratorul medical și de cercetare Pro Vitam în ultimul an prin muncă multă, implicare și dăruire:

Ghidați de motto-ul „Cheia succesului este să te concentrezi pe obiective, nu pe obstacole”, Laboratorul medical și de cercetare Pro Vitam din Sf. Gheorghe, județul Covasna:

💎a confirmat apariția în țară a variantei indiene a virusului SARS-CoV-2;

💎a achiziționat un secvențiator next gen care e utilizat în primă etapă pentru identificarea și monitorizarea tulpinilor circulante ale coronavirusului, respectiv a mutațiilor pe care le suferă SARS-COV-2. Pe viitor, secvențiatorul va putea fi folosit și la diagnosticarea personalizată, adică determinare de mutații care cauzează anumite tipuri de cancer, pentru tratament țintit;

💎a lansat pe piață, la sfârșitul anului trecut, primul kit de testare pentru detecția cantitativă a anticorpilor produs în România;

💎este acreditat din partea Ministerului Sănătății pentru efectuarea de testari Real Time - PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, fiind primul laborator din județul Covasna participant în Programul Național de Prevenire a Bolilor Transmisibile;

💎laboratorul medical și de cercetare Pro Vitam desfășoară activități și proiecte de cercetare recunoscute pe plan international;

💎rezultatele activităților de cercetare sunt publicate în reviste de specialitate internaționale de mare prestigiu.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe