Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

O simplă chestiune de cuplu. Pescuit sportiv

de Ilinca BELCIU - mai 22 2009
O simplă chestiune de cuplu. Pescuit sportiv
Din păcate, deseori reacţionăm doar la constrângeri.
 
Cel mai adesea suntem laşi. Laşi faţă de ceea ce simţim, laşi faţă de minciunile pe care nu suntem pregătiţi a ni le asuma, laşi din prea mult egoism, laşi din laşitate pur şi simplu... Adevărat că nu e o chestiune permanentă ori perpetuă, dar cu siguranţă se manifestă în relaţiile noastre cu cei din jur. O poveste despre felul în care se urâţeşte natura umană, despre minciună, lipsa de încredere, nevoia de atenţie şi afecţiune, despre o relaţie pe care o afişezi, dar pe care nu vrei să ţi-o asumi până la capăt, despre oameni şi vorbe, despre compromisuri este Pescuit sportiv în regia lui Adrian Sitaru, ce a făcut deja furori în festivaluri, a fost difuzat şi pe Arte (l-au susţinut şi finanţat), înainte chiar de a avea premiera în cinematografele româneşti. A primit o mulţime de premii importante, a fost văzut, plăcut, şi cu toate că dispăruse la un moment dat din cinematografe, a revenit. Aşadar, să profităm! E un film care merită văzut.
 
(...)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe