Newsflash

Grad principal 2009

de Izabela AGAVRILOAIE - sept. 4 2009
Grad principal 2009

Ministerul Sănătăţii a finalizat Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de grad principal, sesiunea octombrie 2009. Conform documentului, examenul de grad principal se desfăşoară la data de 22 octombrie 2009, la specialităţile asistent medical generalist, pediatrie, ocrotire. Asistenţii din aceste specialităţi vor susţine examenul de grad principal în specialitatea asistent medical generalist. (...)

   La data de 23 octombrie 2009 se vor prezenta la examen asistenţii medicali care vor susţine examenul în Obstetrică-ginecologie/moaşă; Nutriţie-dietetică; medico-social; Igienă şi sănătate publică; balneofizioterapie; Farmacie; Radiologie-imagistică medicală; Laborator; Tehnică dentară; asistent igienist de cabinet stomatologic; asistent medical Stomatologie. Candidaţii îşi pot depune dosarele pentru înscrierea la examen la sediile direcţiilor de sănătate publică, serviciul/biroul/compartimentul de Resurse umane, normare, organizare, salarizare (RUNOS), în perioada 23 octombrie–2 noiembrie, până la ora 16. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe