Newsflash
Știri

MS: întâlnire cu proiectanții spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași

de L. Budin - mai 30 2022
MS: întâlnire cu proiectanții spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a avut o primă întâlnire cu reprezentanții companiilor care au câștigat contractele de proiectare a spitalelor regionale din Cluj-Napoca și Iași.

Spitalele regionale de la Iași, Cluj-Napoca și Craiova sunt principalele investiții în infrastructura spitalicească din România care vor fi dezvoltate în următorii ani, iar respectarea termenelor contractuale este o prioritate a Ministerului Sănătății, se arată într-un comunicat.

spital-regional-cj
Sursă foto: Facebook Ministerul Sănătății - România

 

În cadrul întâlnirii organizate la sediul Ministerului, reprezentanții firmelor au prezentat graficul de activități, astfel încât etapa de proiectare să fie finalizată cel târziu în martie 2023, pentru Spitalul Regional Iași, respectiv în mai 2023, pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca.

Ministrul Sănătății a subliniat că echipele au o mare responsabilitate pentru realizarea unor proiecte cu un impact asupra calității sănătății publice din România.

Nu doar că proiectele tehnice trebuie să fie finalizate la timp, ci și calitatea proiectării trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate.

Alexandru Rafila: „Avem o variantă aproape finalizată a Strategiei Naţionale de Control al Cancerului”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe