Newsflash
Știri

MS a semnat un contract pentru 10.000 de doze de anticorpi monoclonali

de Dorina Novac - oct. 25 2021
MS a semnat un contract pentru 10.000 de doze de anticorpi monoclonali

Ministerul Sănătăţii a anunţat că a semnat un contract cu o firmă producătoare pentru livrarea a 10.000 de doze de anticorpi monoclonali, care vor sosi în România în prima săptămână din noiembrie.

ministerul-sanatatii

„Ministerul Sănătății continuă eforturile pentru aprovizionarea cu medicamente a unităților care tratează bolnavii infectați cu SARS-CoV-2. Ministerul Sanatatii a semnat contractul subsecvent cu firma producătoare pentru livrarea a 10.000 de doze de anticorpi monoclonali, în baza acordului- cadru SANTE/2020/C3/091 încheiat între Comisia Europeană și firma producătoare”, se arată într-un comunicat de presă.

Medicamentele vor fi distribuite imediat unităților sanitare pentru a fi  administrați pacienților cu COVID-19 în primele zile de la debutul simptomatologiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe