Newsflash
Știri

Ministrul Sănătății, întrevedere cu ambasadoarea Franței în România

de Dorina Novac - iul. 8 2021
Ministrul Sănătății, întrevedere cu ambasadoarea Franței în România

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Franței în România despre dezvoltarea colaborării în domeniul sănătății.

Ioana Mihăilă a avut, miercuri, o întrevedere cu ambasadoarea Republicii Franceze în România, ES Laurence Auer, pe tema dezvoltării colaborării în domeniul sănătății, informează Ministerul Sănătății.

MS intrevedere

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre intensificarea cooperării prin schimburi de experiență și bune practici între profesioniști din Franța și România în domenii precum managementul spitalelor și resurselor umane din sănătate, prevenirea și gestionarea integrată a bolilor netransmisibile, inclusiv diabetul, bolile cardiovasculare și cancerul, dar și cu privire la politicile farmaceutice, precum și despre acordarea asistenței medicale în cazuri clinice complexe, în special în ceea ce privește transplantul și marii arși.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe