Newsflash
Internaționale

Ministrul francez al Sănătății: Al patrulea val, posibil la finalul lunii iulie

de Dorina Novac - iul. 5 2021
Ministrul francez al Sănătății: Al patrulea val, posibil la finalul lunii iulie

Olivier Veran, ministrul Sănătăţii din Franța, le-a cerut concetățenilor să se vaccineze împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, în contextul răspândirii variantei Delta.

Ministrul Sănătății francez a avertizat că Franța se poate îndrepta către un al patrulea val al epidemiei până la sfârșitul lunii iulie, din cauza variantei Delta extrem de transmisibilă, scrie Reuters.

COVID Franta

„În ultimele cinci zile, rata de infectare nu a scăzut – crește din nou. Din cauza variantei Delta, care este foarte contagioasă. Exemplul britanic arată că un al patrulea val este posibil de la sfârșitul lunii iulie”, a scris Olivier Veran pe Twitter.

Acesta a subliniat că Franța este într-o cursă contra timpului.

„Trebuie să ne mișcăm și mai rapid (în privința vaccinării). Țara noastră este într-o cursă contra timpului”, a adăugat ministrul Sănătății francez.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe