Newsflash
Știri

Mesajul transmis de Ioana Mihăilă, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

de Florentina Ionescu - iun. 14 2021
Mesajul transmis de Ioana Mihăilă, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Ministrul Sănătății a mărturisit că în aprilie a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din București.

Ioana Mihăilă a publicat pe o cunoscută rețea de socializare un mesaj, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, marcată an de an la 14 iunie. 

ioana mihaila donare sange
Sursa foto: www.facebook.com/IoanaMihailaMS

„Astăzi este Ziua mondială a donatorului de sânge, un bun prilej să mulțumesc tuturor celor care donează sânge în mod regulat, dar și ocazional, precum și celor care contribuie la promovarea și susținerea acțiunilor de donare voluntară. Vă invit să donați și voi constant sau ori de câte ori puteți. Cu o oră din timpul vostru și o singură donare de sânge puteți salva două vieți. În aprilie, eu am donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din București și acum trebuie să treacă încă cel puțin două luni până voi putea dona din nou. Vă încurajez și pe voi să vă programați să donați”, a scris astăzi Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, pe pagina sa oficială, alături de o fotografie de la centrul de transfuzie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe