Newsflash
Diverse

Medicina sălăjeană în ediţie de primăvară

de Dr. Vasile DARABAN - iun. 26 2014
Medicina sălăjeană în ediţie de primăvară
    Aproximativ 190 de medici – din Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, cele teritoriale şi medici de familie – s-au reunit, în perioada 28–30 mai a.c., la Zilele medicale sălăjene, ediţia a XIV-a a manifestărilor ştiinţifice bianuale ale Colegiului Medicilor din acest judeţ. Printre invitaţi s-au numărat cadre didactice de la facultăţile de medicină din Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea.
   Medicii sălăjeni s-au reîntâlnit cu foşti mentori din studenţie, colegi actuali, având posibilitatea unui schimb util şi valoros de opinii în diverse domenii ale asistenţei medicale. Au predominat referatele ce au subliniat bogata experienţă practică a autorilor. Corpul de medici ai Clinicii private Salvosan Ciobanca din Zalău şi-a adus contribuţia la tematica prezentată la simpozion prin 11 autori. În ceea ce priveşte noutăţile legislative, av. Mircea Popoviciu a reliefat răspunderea profesională a medicilor în lumina noilor reglementări ale Codului Penal, recent intrat în vigoare.
    La închiderea lucrărilor, a fost reafirmată dorinţa de revedere a medicilor sălăjeni la simpozionul de toamnă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe