Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Mamografii gratuite la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie din Oradea

de Magdalena Tănăsescu - iul. 28 2023
Mamografii gratuite la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie din Oradea

Femeile cu vârsta cuprinsă între 50-69 de ani care au domiciliul sau viza de flotant în regiunea Nord-Vest a țării pot efectua, între 31 iulie și 4 august a.c., mamografii gratuite la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie din Oradea.

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABCR) anunță, pe pagina sa de Facebook, că în perioada 31 iulie - 4 august a.c. se vor efectua mamografii gratuite la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie din Oradea, situat pe Calea Clujului nr. 50. 

Amenajarea unității mobile de screening reprezintă o colaborare dintre Institutul Oncologic Prof. Dr. „Ion Chiricuță” Cluj Napoca, Spitalul Județean Oradea și autoritățile publice locale, fiind vizată testarea populației feminine cu vârsta cuprinsă între 50-69 de ani.


”Inițiativa se adresează femeilor care nu au un diagnostic confirmat de cancer mamar; sunt asimptomatice; nu au antecedente sugestive pentru patologia de cancer mamar; nu sunt însărcinate sau nu alăptează; nu au făcut mamografie în ultimele 12 luni; au domiciliul/viza de flotant în regiunea Nord-Vest a României”, se menționează în postarea de pe rețeaua de socializare. 

Mamografiile se vor efectua în intervalul 8,00 – 19,00, pe bază de programare, la numărul de telefon 0758621395. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe