Newsflash
Știri

Lansare de produse cosmetice în grădina Ambasadei Franței

de - oct. 24 2022
Lansare de produse cosmetice în grădina Ambasadei Franței

Peste 300 de vedete, influenceri, medici dermatologi și parteneri ai Uriage România au sărbătorit săptămâna trecută lansarea unor noi game de cosmetice anti-aging.

Muzica și atmosfera au fost îmbogățite atât de recomandările medicale oferite de dr. Cristalia Rusu, medic primar dermatolog, cât și de experiențele personale ale celorlalte trei invitate care au urcat pe scena Uriage: Alina Ceușan, Andreea Raicu și Dana Săvuică, se arată într-un comunicat.

Panel de discutii

Riduri, fermitate, luminozitate, booster procolagen, retinol, AHA, acid hialuronic, barieră blue light, unt de shea și ilipe, ulei de jojoba, scut anti-expozom, extract de măceșe, extract de rodie, vitamina C, vitamina E... Toate aceste subiecte și ingredinte ale noilor soluții de îngrijire globală anti-aging oferite de Uriage au fost dezbătute, explicate și detaliate de invitate, în cadrul panelului de discuții.

De când am intrat în televiziune, unde lumina este aspră, am avut constant aceasta grijă de a arăta bine. Pentru mine, ridurile sunt o expresie a emoțiilor, a momentelor din viața noastră, a faptului ca am trecut prin plânsete, emoții mai bune sau mai puțin bune. Mă bucur nespus că există produse cosmetice precum Uriage, care au acid hialuronic, retinol, etc și mă bucur că trăim în această eră a tehnologiei și inovației care ne ajută să tratăm eficient, dar cu blândețe, aceste imperfecțiuni”, a declarat Dana Săvuică.

Gamele anti-aging nou lansate propun rutine personalizate în funcție de vârstă. Gama Age Lift poate fi folosită de la vârsta de 30 de ani. Testele clinice atestă că utilizarea produselor de două ori pe zi reduce până la trei ori ridurile și oferă de trei ori mai multă fermitate, se spune în comunicat.

Gama Age Absolu răspunde nevoilor persoanelor cu piele matură, de peste 50 de ani, și este formulată special pentru femeile care se află în perioada de pre-menopauză sau menopauză. Produsele sunt bogate în colagen, retinol și acid hialuronic, care o feră o dublă protecție contra îmbătrânirii.

De altfel, gama Age Lift se laudă cu două patente: Blue Light Barrier și Telomers Protect.

Telomerii joacă un rol protector și sunt, de asemenea, implicați în diviziunea celulară. Este dovedit științific că dimensiunea acestor telomeri (capetele scurte ale cromozomilor) este un indicator al longevității. Ei devin mai scurți cu trecerea anilor și sunt, de asemenea, foarte sensibili la agresiunea mediului (UV, stres, poluare, fumat, alimentație etc)”, se explică în comunicat.

Complexul patentat Telomers Protect e dat de un extract de spirulină bogat in ficocianină. Acțiunea sa ajută la limitarea scurtării telomerilor cauzată de razele UV și lumina albastră și, în acest fel, reduce deteriorarea celulară.

Laboratoarele Dermatologice Uriage au avut activitate de pionierat și în protecția împotriva luminii albastre, și au păstrat această tehnologie-vedetă, Blue Light Barrier: un complex de ingrediente active care protejează împotriva efectelor oxidative legate de expunerea la mediul înconjurător și radiații, și care protejează bariera cutanată, se subliniază în document.

Întrebată de Daniel Osmanovici, moderatorul evenimentului, care este produsul preferat din noile game Uriage, dr. Cristalia Rusu a răspuns:

Mi-au atras atenția toate produsele din noile game Uriage, însă Age Lift Filler este preferatul meu. Age și Age Absolu au combinat astfel ingredientele încât să fie simplu de înțeles cum să le folosim în funcție de vârstă sau de tipul de ten, fie el cu uscat, gras sau extrem de sensibil. Iar ce este minunat și demn de menționat, este că la multe dintre produsele din noile game efectele sunt vizibile imediat”, a subliniat dr. Cristalia Rusu.

Produsele pentru îndreptarea părului, risc crescut de cancer uterin

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe