Newsflash
Știri

Fotbalistul MM Stoica va găti pentru cățeii fără stăpân

de L. Budin - ian. 31 2024
Fotbalistul MM Stoica va găti pentru cățeii fără stăpân

Mihai Stoica și fiica sa, Teodora, vor găti pentru câinii fără stăpân din Adăpostul Speranța, în apropiere de București. Evenimentul are loc sâmbătă, 3 februarie, și e deschis publicului larg.

Cei doi se alătură, astfel, seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță” -  evenimente caritabile organizate de Fundația Adăpostul Speranța cu scopul susținerii adopțiilor responsabile, se arată într-un comunicat. 

Cunoscut pentru activitatea sa în fotbal, dar și ca mare iubitor de animale, Mihai Stoica va lăsa pentru câteva ore tacticile de fotbal pentru tehnicile de gătit. 

Sunt multe povești care te inspiră în acest adăpost, dar îmi rămâne mereu în minte forța incredibilă de revenire de care a dat dovadă Levănțica. Sunt câini care au trecut prin momente grele, iar salvarea lor au fost cei de la Speranța, o mână de oameni care fac minuni pentru ei. Mai departe ține de noi, de cei de acasă, să le fim alături, să-i ajutăm cum putem fiecare și să aducem acești prieteni în viețile noastre. Un câine te ajută să fii mai relaxat, mai activ, mai sănătos, poate fi supereroul unei familii. Fac apel și către alții să doneze și să meargă la adăpost și să întindă o mână de ajutor”, a declarat Mihai Stoica.

Evenimentul din 3 februarie are loc între orele 9.30-13.00 și este deschis atât celor care își doresc să adopte un câine, cât și celor care vor să le ofere afecțiune și să petreacă timp cu prietenii patrupezi ai adăpostului.

Sunt peste 500 de suflete în acest adăpost, care abia așteaptă acest moment și care se vor bucura de timpul petrecut în compania unor iubitori de animale și prieteni ai adăpostului, așa cum este Mihai Stoica. Ne bucurăm să-l avem, alături de Teodora, la Tocănița noastră, iar împreună ne dorim să atragem atenția asupra animalelor din adăposturi care duc o viața grea mai ales acum, în timpul sezonului rece. De aceea, le asigurăm câinilor noștri o masă caldă, paie și tot ce este nevoie pentru a le fi mai cald, iar pentru asta apelăm la sprijinul celor de acasă care vor să facă un bine și să ne fie alături”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranța.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, care are loc o dată pe lună, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly. Până în prezent au mai participat mari campioni precum Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Ana-Maria Brânză, actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână sau Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”. 

La Adăpostul Speranța, care are în prezent peste 500 de câini, animalele salvate de pe străzi sunt tratate, sterilizate, microcipate, în clinica proprie, iar până la găsirea unei familii, au acces la locuri de joacă și la alte facilități din adăpost. 

Dincolo de o masă caldă și gustoasă, mai ales în sezonul rece, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopție și voluntariat pot fi găsite aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe