Newsflash
Cultură Știri

Expoziția „Salonul de iarnă al medicilor”, deschisă până pe 17 decembrie

de L. Budin - dec. 11 2023
Expoziția „Salonul de iarnă al medicilor”, deschisă până pe 17 decembrie

Expoziția de artă din Cluj-Napoca, „Salonul de iarnă al medicilor” - ediția a 53-a, poate fi vizitată până pe 17 decembrie.

Lucrări semnate de 60 de medici și studenți pot fi admirate în cadrul expoziției „Salonul de iarnă al medicilor”, ediția a 53-a, la Turnul Croitorilor -  Centrul de Cultură Urbană Cluj, se arată într-o postare pe Facebook.

Ca în fiecare an, expoziția reunește lucrări diverse – de la tablouri în ulei, acuarelă, grafică, la fotografie ceramică și sculptură. Temele sunt și ele variate: portrete, peisaje sau elemente de anatomie umană. 

Organizată de Colegiul Medicilor Cluj, Colegiul Medicilor Stomatologi Cluj și de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, evenimentul e deschis publicului până la data de 17 decembrie. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Turnul Croitorilor Centrul de Cultură Urbană Cluj

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe