Newsflash
Știri

Donare-maraton de sânge pe 15 decembrie

de L. Budin - dec. 4 2023
Donare-maraton de sânge pe 15 decembrie

În decembrie, Vastint România devine prima companie privată care se alătură campaniei naționale de responsabilitate civică „Avem același sânge”, inițiată acum un an.

Pe 15 decembrie, o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină București se mută în cadrul proiectului de birouri Business Garden Bucharest, deținut de Vastint România. Va fi un maraton de 8 ore pentru viață, pentru speranță și pentru un decembrie mai bun și mai generos, se arată într-un comunicat. Voluntarii sunt așteptați de la ora 8.00, la Business Garden Bucharest, clădirea A, Calea Plevnei nr. 150.

Compania își propune să mobilizeze minimum 250 de donatori. Decembrie este una dintre lunile critice la nivel de donare de sânge: se donează extrem de puțin, iar nevoia este copleșitor de mare, se subliniază.

Perioada sărbătorilor de iarnă este întotdeauna un prilej de bucurie pentru cei mai mulți dintre noi. Este luna cadourilor și, înainte de finalul anului, ne dorim cu toții să oferim celor apropiați motive de fericire. Din păcate, pentru destul de mulți oameni, darurile nu pot fi împachetate și așezate sub un brad de Crăciun”, punctează Sorin Macoveiu, director comercial Vastint România. 

„Avem același sânge” este cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Proiectul Digi24 a debutat pe 1 Decembrie 2022, reușind ca până acum să mobilizeze 4.194 de donatori din 19 județe.

Poate dona orice persoană cu vârsta de peste 18 ani și cu o greutate minimă de 50 de kilograme, care nu are boli cronice și nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe