Newsflash
Știri

Dr. Raed Arafat a primit decorația „Legiunea de Onoare în grad de ofițer”

de Florentina Ionescu - ian. 31 2023
Dr. Raed Arafat a primit decorația „Legiunea de Onoare în grad de ofițer”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a fost decorat recent de ministrul afacerilor externe al Franței.

Vineri, 27 ianuarie a.c., a avut loc o ceremonie în cadrul căreia dr. Raed Arafat a primit decorația „Legiunea de Onoare în grad de ofițer”. Despre această ceremonie șeful DSU a scris chiar pe pagina sa oficială de Facebook: 

raed arafat decorat

„Am avut deosebita onoare de a primi de la ministrul afacerilor externe al Republicii Franța, doamna Catherine Colonna, decorația «Legiunea de Onoare în grad de ofițer», conferită de Președintele Franței Excelența Sa Emmanuel Macron”.

Ceremonia s-a desfășurat în 27 ianuarie, la sediul Ambasadei Franței din București, în prezența ministrului afacerilor externe din România, Bogdan Aurescu, în prezența ambasadorului Franței la București, Excelența Sa, doamna Laurence Auer, și a altor invitați, participanți la eveniment.

„În cadrul ceremoniei au fost decorați și doamna ambasador Iulia Matei, șefa Rprezentanței României la Bruxelles, și domnul secretar de stat Luca Niculescu, fostul ambasador al României la Paris, amândoi fiind colegi și prieteni cu care am colaborat pe parcursul anilor”, a mai scris Raed Arafat.  

raed arafat decorat2

Memorandum de colaborare în domeniul sănătății între România și Franța 

Postarea originală:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe