Newsflash
Știri

Dr. Dănuț Dejeu devine chirurg de excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică

de L. Budin - apr. 24 2023
Dr. Dănuț Dejeu devine chirurg de excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică

Recunoașterea internațională vine după ce, în august 2022, și fratele său, dr. Viorel Dejeu, a primit aceeași acreditare.

Dr. Dănuț Dejeu, medic chirurg primar în Chirurgie Generală, co-fondator al Echipei Doctor Dejeu și șef al secției de Chirurgie Oncologică și Generală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, a primit de curând, de la Surgical Review Corporation (SRC), certificarea prin care devine Chirurg de Excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică.

dr_danut_dejeu

Standard înalt de îngrijire

Această acreditare prestigioasă, acordată de organizația nonprofit din SUA, recunoaște angajamentul dr. Dănuț Dejeu pentru un standard înalt de furnizare a unor servicii de îngrijire a pacienților, precum și o preocupare deosebită pentru siguranța și confortul lor, se arată într-un comunicat.

Recunoașterea internațională vine după ce, în august 2022, și fratele său, dr. Viorel Dejeu, a primit aceeași certificare, moment în care întreaga echipă a fost evaluată, precum și protocoalele și tehnologia utilizate.

Frații dr. Viorel Dejeu și dr. Dănuț Dejeu sunt printre puținii medici din România cu acest statut, a căror profesie îndeplinește standardele de excelență internaționale.

Proces de acreditare riguros

Statutul de Chirurg Acreditat certifică faptul că dr. Dănuț Dejeu a îndeplinit standardele recunoscute la nivel internațional. Procesul de acreditare s-a desfășurat pe parcursul unui an și a fost unul extrem de riguros, timp în care s-au evaluat cu atenție atât amploarea intervențiilor chirurgicale, echipamentul unității, metodele clinice aplicate și procedurile de operare standardizate, cât și aspecte precum educarea pacientului și evaluarea continuă a calității actului medical. 

Sunt onorat de faptul că am primit statutul de Chirurg de Excelență. Este rezultatul unei activități constante cu o grijă sporită acordată pacienților noștri, pe care ne place să spunem că-i tratăm ca pe membrii familiei noastre, și a standardului înalt de profesionalism și de calitate cu care întreaga Echipă Doctor Dejeu acordă servicii chirurgicale și ambulatorii. Ne dedicăm timpul și cunoștințele tratării și consilierii pacienților și ne bucurăm de încrederea pe care ei ne-o oferă. Faptul că și fratele meu, dr. Viorel Dejeu, are, de asemenea, acreditarea de Chirurg de Excelență arată dedicarea echipei noastre și ne propunem să rămânem în continuare prima alegere a pacienților din România”, a declarat dr. Dănuț Dejeu.

Echipa Doctor Dejeu, specializată în medicina bariatrică, îngrijește peste 2.000 de pacienți anual, fiind una din cele mai căutate din țară - și una din cele mai performante la nivel european, după numărul de pacienți operați și după procentajul foarte redus de complicații, se subliniază în comunicat. Este parteneră Medlife și își desfășoară activitatea în centrele din cinci orașe din România.

Despre dr. Dănuț Dejeu

Dr. Dănuț Dejeu este medic primar în Chirurgie Generală, cu specialitate în Oncologie și Bariatrie. Alături de fratele său, Dr. Viorel Dejeu, a creat o echipă multidisciplinară de medici, nutriționiști și psihologi, care le este alături pacienților în fiecare etapă, pre și post intervenții.

Dr. Dan Dejeu este în prezent șef al secției de Chirurgie Oncologică și Generală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Totodată, este și cadru didactic în cadrul Universității de Medicină din Oradea. 

Despre Surgical Review Corporation

Înființată în 2003, Surgical Review Corporation (SRC) este o organizație nonprofit, recunoscută la nivel internațional pentru siguranța pacienților, dedicată recunoașterii și redefinirii îngrijirii chirurgicale. SRC acreditează cele mai bune spitale, chirurgi și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume care îndeplinesc standardele noastre dovedite.

DIICOT Iași a depistat primul laborator clandestin de produse anabolizante

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe