Newsflash
Știri

Doze de vaccin anti-COVID pentru Republica Moldova

de L. Budin - mai 5 2021
Doze de vaccin anti-COVID pentru Republica Moldova

La solicitarea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat o hotărâre prin care se acordă ajutor umanitar Republicii Moldova, cu titlu gratuit, în vederea gestionării pandemiei.

Ajutorul umanitar constă în acordarea a 100.800 de doze vaccin împotriva COVID-19, din dozele AstraZeneca și achiziționate de Ministerul Sănătății în cadrul Programului Național de Vaccinare, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

vaccin-moldova

Asigurarea transportului celor 100.800 doze în Republica Moldova se va realiza prin structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv prin Departamentul pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, din bugetul Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii, se mai arată în document. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe