Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cooperare între orașul Chitila și Spitalul Universitar de Urgență București

de Florentina Ionescu - iul. 14 2023
Cooperare între orașul Chitila și Spitalul Universitar de Urgență București

Spitalul Universitar de Urgență București a încheiat, luna aceasta, un parteneriat cu Primăria orașului Chitila în vederea operaționalizării noii clădiri edificate de către UAT.

Astfel, clădirea Centrului Medical Chitila, care va avea destinația de Ambulatoriu integrat, va funcționa ca parte din Ambulatoriul SUUB, oferind servicii medicale de calitate, se arată într-un comunicat de presă de pe site-ul www.suub.ro din 11 iulie a.c. 

Terenul, situat pe strada Banatului nr.2, din orașul Chitila are o suprafață de 2.340 mp. În Corpul C1 sunt amenajate spații destinate desfășurării actului medical (recepție, cabinete medicale, sală pediatrie, sală chirurgie, 2 saloane post-operatorii, spațiu CT, spațiu radiologie, laborator analize, spații conexe și grupuri sanitare personal medical și pacienți). Clădirea are 20 de locuri de parcare.

Pacienților care se vor prezenta li se vor oferi servicii medicale la cel mai înalt standard, aici existând disciplinele medicale din actualul Ambulatoriu al Spitalului Universitar de Urgență București. 

SUUB va efectua, în parteneriat cu UAT oraș Chitila toate activitățile obligatorii prevăzute de lege pentru operaționalizarea imobilului Centrul medical Chitila- Ambulatoriul Integrat SUUB, în vedere autorizării și punerii lui în funcțiune, conform normelor legale, inclusiv în domeniul resurselor umane. 

În următoarea perioadă se vor finaliza documentele de recepție a construcției de către Primăria Orașului Chitila, precum și avizele necesare funcționării noii facilități medicale de către SUUB, spun reprezentanții unității în același comunicat din iulie 2023 privind operaționalizarea imobilului Centrul Medical Chitila.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe