Newsflash
Știri

Consultații gratuite în cabinetele stomatologice școlare și universitare

de Dorina Novac - feb. 28 2023
Consultații gratuite în cabinetele stomatologice școlare și universitare

A fost lansată o platformă de programări online pentru cabinetele stomatologice din Rețeaua de Medicină Școlară și Universitară ASSMB.

programari online

„Începând de luni, 27 februarie, este mult mai ușor de făcut o programare pentru consultații sau tratament la cabinetele stomatologice școlare și universitare din Rețeaua de Medicină Școlară și Universitară a Municipiului București. ASSMB a lansat Platforma de programări online, care este funcțională și poate fi accesată de către toți cei interesați pe site-ul www.assmb.ro - Secțiunea Rețeaua Școlară/Programări stomatologie”, precizează reprezentanții Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Platforma digitală a fost prezentată la reuniunea Adunării Generale a Consiliului Municipal al Elevilor București (CMEB), eveniment la care au participat, în calitate de invitați, Oana Sivache, director general adjunct ASSMB și Silviu Șerban, coordonator al Direcției de Medicină Școlară ASSMB.  

Citește și: Obturațiile dentare, cele mai solicitate tratamente stomatologice la copiii sub 12 ani

Primii beneficiari sunt elevii și studenții din 14 unități de învățământ de stat din București, urmând ca, în cel mai scurt timp, platforma să integreze toate cele 157 de cabinete stomatologice care funcționează în școli, licee și universități.

„Parteneriatul stabilit recent între ASSMB și CMEB se concretizează deja, pentru că astăzi lansăm un prim proiect comun care va facilita accesul tuturor elevilor și studenților din Capitală la servicii stomatologice gratuite. Platforma de programări online este disponibilă în acest moment pentru consultații și tratamente în cabinete ale Rețelei de Medicină școlară și universitară”, a declarat Oana Sivache, director general adjunct ASSMB.

Elevii și studenții înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar și universitar de stat din București beneficiază de consultații și tratamente stomatologice gratuite în cadrul cabinetelor școlare și universitare.

„Personalul medical ASSMB este disponibil tot timpul anului, inclusiv în perioada vacanțelor, pentru rezolvarea celor mai diverse probleme stomatologice, de la carii și detartraje, până la sigilări și extracții dentare. Copiii din școlile care nu dispun de un cabinet stomatologic propriu se pot prezenta la orice altă unitate de învățământ, din același sector al Capitalei, unde funcționează un cabinet stomatologic școlar”, se arată într-un comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe