Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Națională de Transplant Medular va avea loc pe 11 și 12 mai

de Magdalena Tănăsescu - apr. 29 2024
Conferința Națională de Transplant Medular va avea loc pe 11 și 12 mai

Cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Naționale de Transplant Medular și Terapii Celulare va avea loc, în 11 și 12 mai a.c., pe Stadionul Cluj Arena.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, împreună cu prof. Alina Tănase și echipa de cercetare de la Institutul Clinic Fundeni București. 

 

Printre speakerii internaționali se numără prof. Arun Wiita (Stanford Medical School, SUA), prof. Ștefan Ciurea (University of California, SUA) și prof. Shigeo Fuji (Osaka International Cancer Center, Japonia). 

 

„Stadionul emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii continuă să dovedească faptul că nu este doar un loc de desfășurare a unora dintre cele mai spectaculoase competiții sportive, ci este un spațiu public multifuncțional, o locație ideală pentru o multitudine de alte evenimente, din diverse domenii”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe