Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Cyber Medical Defence”, organizată de CMMB

de Magdalena Tănăsescu - feb. 19 2024
Conferința „Cyber Medical Defence”, organizată de CMMB

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) organizează luni, 19 februarie, de la ora 19,00, conferința – webinar „Cum să ne protejăm cibernetic cabinetul medical”.

Evenimentul se adresează în primul rând medicilor care lucrează în cabinete din ambulatoriul de specialitate și medicina de familie, dar și altor categorii de medici.

 

„În cadrul manifestării vor fi prezenți ca speakeri specialiști în securitate cibernetică, pentru a furniza informații esențiale și utile despre modalitățile prin care medicii își pot proteja sistemele informatice și confidențialitatea datelor medicale ale pacienților. Conferința este organizată ca un răspuns al CMMB și o acțiune directă în sprijinul medicilor, în contextul atacului cibernetic din noaptea de 11 spre 12 februarie a.c., care a afectat 21 de unități medicale din țară și din București”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB, într-o postare pe Facebook

 

Participarea medicilor la conferință este gratuită, iar înscrierea se poate face accesând linkul: https://sanatatea.online/learning/course/view.php?id=1130.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe