Newsflash
Știri

Concurs național de hipoterapie pentru copii

de L. Budin - feb. 27 2024
Concurs național de hipoterapie pentru copii

Cupa MOL Pentru Sănătatea Copiilor, ediția a VIII-a, se organizează la data de 1 iunie 2024, fiind singurul concurs național de hipoterapie.

Concursul este organizat pentru a scoate în evidență ceea ce pot crea micuții călăreți și talentul cu care sunt înzestrați, se arată pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. 

Copii cu dizabilități participă la diferite probe de călărie terapeutică și hipoterapie. Pentru competiție, cei mici se pregătesc, își însușesc elemente de gimnastică sau pur și simplu învață să stea pe cal și să rezolve sarcini mai simple sau mai grele.

Fiecare copil care participă se va bucura de medalii, de cadouri și de aprecierea celor din jur, se mai arată în postare. 


Notă autor:

Foto: Kis Csaba

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe