Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Brăţări pentru persoanele cu demenţă

de Dr. Mariana MINEA - mai 17 2024
Brăţări pentru persoanele cu demenţă

Poliţia din Lincolnshire, Marea Britanie, a pus la dispoziţie locuitorilor acestei regiuni brăţări destinate persoanelor cu demenţă, scrie BBC. Acestea devin utile în cazul în care purtătorul lor se rătăcește.

      Poliţia din Lincolnshire, Marea Britanie, a pus la dispoziţie locuitorilor acestei regiuni brăţări galbene destinate persoanelor cu demenţă, scrie BBC. Brăţările pot fi citite cu ajutorul unui smart­watch plasat în apropierea lor. Acesta afișează pe ecran datele de contact ale persoanei ce poate fi contactată în cazul în care purtătorul brăţării se rătăcește. Locuitorii din Lincolnshire nu trebuie să facă dovada unui diagnostic de demenţă pentru a primi această brăţară. Aproximativ 40% dintre persoanele afectate de demenţă se vor rătăci la un moment dat, potrivit estimărilor unui ONG britanic.

Sursă foto: bbc.com


Notă autor:

https://www.bbc.com/news/articles/c51nz4nye2zo

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe