Newsflash

Dragoş BĂLDESCU


Crucea de Fier

de Dragoş BĂLDESCU - sept. 17, 2015

Medici eroi

de Dragoş BĂLDESCU - aug. 12, 2011

   Cinci medici români au primit, de-a lungul istoriei, cea mai înaltă decoraţie militară a României – Ordinul „Mihai Viteazul“ – echivalentul Victoria Cross sau Medal of Honor. Despre doctorii eroi şi motivele pentru care au fost onoraţi cu această distincţie, scrie dl Dragoş Băldescu. (...)

Sport cu blazon

de Dragoş BĂLDESCU - iul. 22, 2011

Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.  

Dopaj în „Marea Buclă“

de Dragoş BĂLDESCU - iun. 24, 2011

    La 2 iulie va începe cea de-a 98-a ediţie a Turului Franţei, cea mai importantă competiţie sportivă anuală din lume. Ca de obicei în ultimii ani, interesul faţă de întrecerea cicliştilor este surclasat de scandalurile legate de doping, chiar înainte de începerea Turului. Până acum o săptămână, nu se ştia nici măcar cine sunt favoriţii acestei ediţii, din moment ce nu era sigur că însuşi campionul din 2010, 2009 şi 2007, spaniolul Alberto Contador, va fi lăsat să participe, după ce a picat un control antidoping în 2010. (...)
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe