Newsflash

Ana-Maria MARCU


Bucurii mărunte

de Ana-Maria MARCU - aug. 2, 2012

Caravanele de sănătate din zonele rurale defavorizate oferă bucurii nu doar beneficiarilor, ci şi celor care vin să-i îngrijească. Impresii de la cea mai recentă ediţie a programului mediciniştilor bucureşteni, în articolul semnat de drele Ana-Maria Marcu şi Sorina Vasile, la rubrica Student la medicină.

 

Stetoscopul auscultă muzică

de Ana-Maria MARCU - feb. 4, 2011

   Iniţiativă a unui tânăr student medicinist – Tudor Ionescu –, pasionat deopotrivă de medicină şi de muzică, corul Vox Medicalis reuşeşte să se facă remarcat tot mai mult. Recunoaşterea eforturilor depuse a venit de Crăciun, când corul tinerilor a concertat pe scena Ateneului Român alături de Orchestra Medicilor. Despre stetoscopul care auscultă muzică ne scriu drele Ana Maria Marcu şi Sorina Vasile, la rubrica Student la medicină. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe