Newsflash

Dr. Gina Gheorghe


Extracţia endoscopică a corpilor străini esofagieni

de Dr. Gina Gheorghe - oct. 22, 2021

Endoscopia digestivă superioară este o procedură minim invazivă, sigură, ce permite diagnosticul și îndepărtarea corpilor străini impactaţi la nivel esofagian în majoritatea cazurilor.

Virusurile hepatitice B și C, factori de risc pentru cancerul pancreatic

de Dr. Gina Gheorghe - sept. 3, 2021

Pacienţii cu infecţii cronice cu virusuri hepatitice trebuie atent monitorizaţi pentru identificarea precoce a unei eventuale afecţiuni neoplazice, inclusiv a cancerului pancreatic.

Ecoendoscopia – tehnică diagnostică și terapeutică modernă

de Dr. Gina Gheorghe - iun. 25, 2021

O combinaţie între endoscopie digestivă și ecografie, ecoendoscopia permite evaluarea diferitelor componente ale tubului digestiv, precum și prelevarea unor probe bioptice și efectuarea unor manevre intervenţionale.

Un mod de viață diferit

de Dr. Gina Gheorghe - dec. 24, 2020

Situaţia pandemică de anul acesta m-a împins către un stil de viaţă diferit. La începutul anului 2019 îmi începeam programul de rezidenţiat în specialitatea gastroenterologie.

Sindromul cardio-hepatic

de Prof. dr. Camelia Diaconu - nov. 6, 2020

Insuficienţa cardiacă este o problemă de sănătate publică atât prin rata mare de mortalitate, cât și prin impactul social și economic pe care le implică. Insuficienţa cardiacă poate conduce la o serie de efecte negative asupra altor organe, precum rinichiul sau ficatul (1).

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe