Newsflash
Chirurgie oncologică Știri

Andreea, salvată miraculos de neurochirurgii din Iași de ziua ei onomastică

de L. Budin - dec. 5 2023
Andreea, salvată miraculos de neurochirurgii din Iași de ziua ei onomastică

Andreea, la 18 ani, primește o a doua șansă, oferită de neurochirurgii de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, care au îndepărtat o tumoră de pe creier.

Specialiștii au intervenit prompt, reușind să îi salveze viața tinerei. 

Andreea a fost adusă în stare gravă la spitalul din Iași, unde echipa de neurochirurgi a decis să intervină. Medicii au reușit să efectueze cu succes operația delicată, oferindu-i tinerei șansa unei vieți sănătoase, se arată pe pagina de Facebook a unității medicale ieșene.

Tânăra, acum în procesul de recuperare, și-a refăcut planurile pentru viitor: își dorește să devină fizician și să exploreze misterele Universului. Visul ei este să urmeze studii de fizică la o universitate de prestigiu, iar prima provocare pe care o are în față este examenul de bacalaureat.

S-a reușit o rezecție maximală a acestei tumori, microscopic totală (...), cu o evoluție foarte bună postoperatorie. Așteptăm rezultatul anatomopatologic și în funcție de asta va urma sau nu tratamentul adjuvant, adică oncologic”, a declarat conf. univ. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași. 

 


Notă autor:

Sursă foto: Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași - Pagina Oficială

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe