Newsflash
Știri

Ambasadorul Japoniei în România a făcut o vizită la SUUB

de Florentina Ionescu - iul. 8 2022
Ambasadorul Japoniei în România a făcut o vizită la SUUB

Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB a avut parte de o vizită oficială din partea ambasadorului Japoniei în țara noastră.

Excelența Sa, Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, și Kentaro Morita, consilier economic în cadrul secției economice a ambasadei au efectuat, ieri, 7 iulie 2022, o vizită la Spitalul Universitar de Urgență București. 

vizita ambasador japonia la SUUB

Întâlnirea a avut ca subiect principal operaționalizarea viitorului centru de radioterapie de la SUUB.

Printre subiectele discuției au fost și cele despre atragerea de expertiză niponă în dezvoltarea serviciilor inovative de radiologie oncologică în noua secție SUUB, proiecte de cercetare țintite pe radiologie oncologică și o colaborare interdisciplinară în studii clinice (oncologie, gastroenterologie, ortopedie), se arată pe pagina oficială a SUUB.

Managerul Spitalului Universitar de Ugență București, prof. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, și directorul medical al SUUB, prof. dr. Corina Pop, le-au prezentat proiectul centrului de radioterapie care se construiește acum la SUUB și care va fi cel mai performant din țară.

„În prezența domnului Radu Șerban, fost ambasador al României în Japonia și împreună cu echipa managerială, Excelența sa, Domnul Hiroshi Ueda și domnul Kentaro Morita au vizitat compartimentul de raditerapie oncologică care va fi gata la finalul acestui an.”, au precizat reprezentanții SUUB pe o rețea socială, alături de o fotografie realizată în timpul vizitei oficiale. 

Thiomargarita magnifica, cea mai mare bacterie cunoscută (până în prezent) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe