„Ministerul Sănătăţii se va implica, în continuare, în dezvoltarea sistemului integrat de urgenţă“, a declarat, recent, la Tg. Mureş ministrul sănătăţii Cseke Attila, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD. Ministerul Sănătăţii va începe procedura de licitaţie pentru încheierea unui contract-cadru, pe patru ani, prin care vor fi achiziţionate de la 700 până la 1.200 de autospeciale, de diferite tipuri. Autovehiculele vor fi repartizate atât serviciilor de Ambulanţă, cât şi unităţilor SMURD de pe întreg teritoriul ţării şi vor înlocui maşinile cu înalt grad de uzură. Mai mult: se va dezvolta şi baza aeriană medicală, prin achiziţionarea unor elicoptere echipate corespunzător. "> 20 de ani de la înfiinţarea SMURD - Viața Medicală
Newsflash
Imagine campanie proprie
Ars Medici

20 de ani de la înfiinţarea SMURD

de - oct. 1 2010
20 de ani de la înfiinţarea SMURD

   „Ministerul Sănătăţii se va implica, în continuare, în dezvoltarea sistemului integrat de urgenţă“, a declarat, recent, la Tg. Mureş ministrul sănătăţii Cseke Attila, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD. Ministerul Sănătăţii va începe procedura de licitaţie pentru încheierea unui contract-cadru, pe patru ani, prin care vor fi achiziţionate de la 700 până la 1.200 de autospeciale, de diferite tipuri. Autovehiculele vor fi repartizate atât serviciilor de Ambulanţă, cât şi unităţilor SMURD de pe întreg teritoriul ţării şi vor înlocui maşinile cu înalt grad de uzură. Mai mult: se va dezvolta şi baza aeriană medicală, prin achiziţionarea unor elicoptere echipate corespunzător.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe