Cu prilejul Zilei Internaţionale a sănătăţii şi securităţii în muncă, la 28 aprilie a.c., în curtea Spitalului Municipal Hunedoara a fost amplasată o lucrare de artă numită „Respiraţie“, semnată de sculptorul Alexandru Podea, donată de Arcelor Mittal Hunedoara. Monumentul, primul dedicat unui organ vital, este un mesaj de recunoştinţă adus tuturor medicilor din ţară. "> „Respiraţie“ - Viața Medicală
Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

„Respiraţie“

de Dr. D. M. - apr. 29 2011
„Respiraţie“

   Cu prilejul Zilei Internaţionale a sănătăţii şi securităţii în muncă, la 28 aprilie a.c., în curtea Spitalului Municipal Hunedoara a fost amplasată o lucrare de artă numită „Respiraţie“, semnată de sculptorul Alexandru Podea, donată de Arcelor Mittal Hunedoara. Monumentul, primul dedicat unui organ vital, este un mesaj de recunoştinţă adus tuturor medicilor din ţară.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe