Newsflash
Știri

USAMV Cluj-Napoca ia două medalii de aur la salonul Pro Invent 2023

de L. Budin - nov. 2 2023
USAMV Cluj-Napoca ia două medalii de aur la salonul Pro Invent 2023

În competiție au fost înscrise peste 350 de proiecte și invenții din variate domenii.

Lucrările inovative ale studenților, profesorilor și cercetătorilor Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au fost premiate în cadrul Salonului Internaţional al Cercetării Științifice, Inovării şi Inventicii Pro Invent.

Reprezentanții USAMV au primit două medalii de aur, 14 diplome de excelență și tot atâtea medalii Pro Invent. Salonul a fost găzduit de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN), se arată pe pagina de Facebook a universității clujene. 

Prof. dr. Dan C. Vodnar, prorector Cercetare USAMV Cluj-Napoca, a fost recompensat cu o diplomă de excelență din partea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie – ICECHIM București, iar universitatea a primit Premiul „Andrei Ripianu” din partea UTCN. 

Felicitări studenților și colegilor noștri de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca și Stațiunea de Cercetare Horticolă USAMV Cluj-Napoca, pentru munca depusă și rezultate!”, se mai arată în postare. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe