Newsflash
Știri

Un film despre pericolul alcoolului la volan a depășit 1 milion de vizualizări

de L. Budin - oct. 5 2023
Un film despre pericolul alcoolului la volan a depășit 1 milion de vizualizări

Producția, realizată alături de trupa de teatru de umbre Attraction Performances, câștigătoare a concursului Britan’s Got Talent, prezintă consecințele imprudenței la volan și transmite un mesaj de impact.

Condusul în stare de ebrietate rămâne o problemă majoră la nivel mondial, se arată într-un comunicat. Conform raportului Consiliului European pentru Siguranța Transporturilor, aproximativ 25% din totalul deceselor cauzate de accidente rutiere din Europa au drept motiv alcoolul, iar în 2021, 4.000 de vieți ar fi putut salvate dacă șoferii nu ar fi consumat alcool înainte de a urca la volan.

Compania Diageo a lansat o campanie internațională împreună cu trupa de teatru de umbre Attraction, pentru a îndemna oamenii să nu conducă niciodată sub influența alcoolului. Colaborarea a avut ca rezultat un film tulburător despre consecințele, adesea tragice, ale conducerii în stare de ebrietate, care poate schimba vieți. Campania „The Dance of Responsiblity - Never Drink and Drive” a depășit 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Sărbătoriți viața, dar fiți responsabili și luați decizia corectă atunci când trebuie să conduceți după o petrecere, pentru că fiecare are o singură viață - acesta este mesajul noii campanii.

 Am acceptat cu drag invitația Diageo, deoarece este un subiect important care ne afectează viața de zi cu zi și care merită toată atenția noastră. Când am creat această producție, prioritatea noastră a fost transmiterea unui mesaj puternic prin mișcările artiștilor, pe măsură ce se derulau poveștile: consecințele conducerii în stare de ebrietate și oportunitatea de a lua deciziile corecte”, a declarat Zoltán Szűcs, fondator și lider al Attraction. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe