Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a demisionat

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 12 martie 2021, ora 14:31

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţie.

Acesta a precizat, după ce a demisionat din funcția de consilier al ministrului Sănătății, cu atribuții de purtător de cuvânt, că se întoarce la cariera didactică.

Bogdan Oprea

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi îi doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Bogdan Oprea pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Oprea a menționat că va publica în curând primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România.

fake news

„Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!”, a mai scris Bogdan Oprea.

Potrivit Ministerului Sănătății, Bogdan Oprea este specialist în comunicare în administrația publică la nivel înalt și cadru universitar cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Acesta are licență de paramedic și însoțește, ca voluntar, ambulanțele care deservesc comunitatea în care trăiește.

Etichete: ministerul sanatatii purtator de cuvant dezinformare online

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.