Newsflash
Știri

Câte locuri oferă UMF Craiova pentru anul universitar 2022-2023

de Dorina Novac - iul. 11 2022
Câte locuri oferă UMF Craiova pentru anul universitar 2022-2023

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova organizează concursul de admitere 2022 pentru 425 de locuri la buget și 340 de locuri la taxă.

Dintre acestea, 10 locuri sunt destinate absolvenţilor proveniţi din sistemul de protecţie socială, 23 locuri sunt destinate absolvenţilor de licee din mediul rural, 4 locuri candidaților rromi și 3 locuri persoanelor cu dizabilități.

UMF Craiova

Programele de studii din oferta Universității de Medicină și Farmacie din Craiova (UMFCV) sunt: Medicină (în cadrul Facultății de Medicină); Medicină Dentară, respectiv Tehnică Dentară (în cadrul Facultății de Medicină Dentară), Farmacie (în cadrul Facultății de Farmacie); Asistenţă Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie şi Imagistică (în cadrul Facultății de Moaşe şi Asistenţă Medicală).

Calendarul concursului

Candidații se pot înscrie exclusiv online în perioada 11-17 iulie 2022.

Candidații la Facultatea de Medicină și la Facultatea de Medicină dentară (programul de studii Medicină dentară) vor susține concursul la data de 24 iulie 2022.

Candidații la programele oferite de Facultatea de Farmacie, Facultatea de Medicină dentară (program de studii Tehnică dentară) și Facultatea de Moașe și Asistență medicală vor susține concursul la data de 27 iulie 2022.

„Studenții UMF Craiova sunt cazați în cele trei cămine ale Universității, în condiții moderne, conforme celor mai înalte standarde, beneficiază de bibliotecă substanțială, au acces la cele mai importante publicații din bazele de date internaționale, învață în laboratoare dotate cu echipamente de ultimă generație, se pregătesc în Centrul de simulare, desfășoară stagiile de practică de specialitate în cele mai mari spitale din Oltenia. De asemenea, bobocii sunt așteptați să facă parte din societățile studențești”, se arată într-un comunicat.

Informațiile despre întregul proces de admitere (repartizarea locurilor, tematică, bibliografie, discipline etc.) pot fi găsite pe site-ul instituției, la secțiunea Admitere: https://www.umfcv.ro/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe