Newsflash
Știri

România comandă încă 4,2 milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech

de Dorina Novac - apr. 16 2021
România comandă încă 4,2 milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech

Guvernul a aprobat un memorandum privind o nouă comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech, ce constă în peste 4 milioane de doze.

Pfizer-BioNTech

„La solicitarea Ministerului Sănătății, executivul a aprobat în ședința de joi, 15 aprilie, memorandumul cu tema: Aprobarea semnării celui de-al patrulea Formular de comandă de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech pentru o cantitate de  4.260.269 de doze opționale de vaccin anti-COVID produs de compania Pfizer-BioNTech”, informează MS.

Conform documentului, Ministerul Sănătății primește aprobarea de a încheia o nouă comandă pentru achiziționarea a 4.260.269 doze de vaccin împotriva COVID-19 produs de compania Pfizer-BioNTech.

Un număr de 302 042 de doze vor fi disponibile chiar din trimestrul al doilea.

„Continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare reprezintă unul dintre obiectivele importante. Astăzi am aprobat achiziționarea  unui număr suplimentar de vaccinuri împotriva COVID-19”, a declarat Florin Cîțu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe