Newsflash
Știri

Profesorul Dafin Mureşanu, reales preşedinte al EFNR

de Dorina Novac - dec. 17 2021
Profesorul Dafin Mureşanu, reales preşedinte al EFNR

Realegerea în funcţia de preşedinte, pentru un nou mandat de doi ani, a prof. dr. Dafin Mureşanu a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul celei de-a șasea ediţii a Congresului EFNR.

Congresul Federaţiei Europene a Societăţilor de Neuroreabilitare (EFNR) s-a desfășurat la Berlin, în format hibrid, și a reunit peste 1.000 de participanţi din 55 de ţări.

În prezent, prof. dr. Dafin Mureşanu este directorul Departamentului de Neuro­ştiinţe din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, membru corespondent al Academiei Române, membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale din România și preşedinte al Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe