Newsflash
Știri

Primul centru de testare COVID direct din mașină, deschis la Deva

de Dorina Novac - feb. 10 2022
Primul centru de testare COVID direct din mașină, deschis la Deva

Primul centru de testare COVID-19 direct din mașină se deschide joi, începând cu ora 10:00, la Deva, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Hunedoara.

Joi dimineaţă s-a deschis la Deva primul centru unde oamenii se pot testa anti-COVID în sistem „drive-thru”, direct din maşină.

testare covid din masina

„Începând cu 10.02.2022, în intervalul orar 10:00-19:00, se vor realiza acțiuni de testare a persoanelor simptomatice, conform definiției de caz din metodologie, la Drive-Thru Deva”, menționează DSP Hunedoara.

testare din masina

Testarea este gratuită fiind efectuate teste rapide antigen. Rezultatele testelor vor fi încărcate în platforma națională Corona-Forms.

„În cazul în care, rezultatul testului este pozitiv, contactați medicul de familie și urmați indicațiile acestuia!”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe