Newsflash
Știri

Patru zile de congres SRCCV

de Dr. Ana MIHAI - oct. 26 2018
Patru zile de congres SRCCV
Specialiștii în chirurgie cardiovasculară sunt așteptaţi la cel mai important eveniment naţional dedicat lor, la Poiana Brașov, în perioada 1–4 noiembrie. Al 14-lea Congres naţional al Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară se va desfășura în paralel cu cel de-al zecelea Simpozion al asistenţilor de chirurgie cardiovasculară, ATI și circulaţie extracorporeală.
Congresul va aborda, în cadrul unui program dens, noutăţile din patologia cardiacă, tehnicile de anastomoză în chirurgia cardiovasculară, tipurile de proteze valvulare, noile anticoagulante orale, utilizarea CT și IRM în patologia cardiacă. Sesiuni speciale vor aborda teme variate, printre care patologia ventriculului stâng și valvei mitrale, TAVI, ischemia acută, chirurgia minim-invazivă, endoprotezarea aortică, revascularizarea membrelor inferioare în ischemia cronică, sindromul coronarian acut, precum și abordarea multidisciplinară a patologiei cardiace.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe